marți, 28 ianuarie 2014

Peste 150 de amenzi de circulaţie în două ore



Valoarea totală se ridică la 30.000 de lei.
Peste 150 de amenzi de circulaţie în două ore
Amenzi record aplicate de poliţiştii de la Rutieră, care vineri, între orele 9,30-11,30, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere grave şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie. 
Principalele obiective avute în vedere se referă la traversarea neregulamentară a pietonilor şi neacordarea de prioritate pietonilor, cât şi verificarea legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane. În cele două ore, poliţiştii au constatat o infracţiune şi au aplicat 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 de lei.
Din totalul contravenţiilor, 55 au fost aplicate pietonilor care au traversat strada neregulamentar, iar şase şoferi au rămas fără permis, pentru o periodă de 30 de zile, pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. 
De asemenea, poliţiştii au reţinut 14 certificate de înmatriculare şi nouă premise de conducere. Vasile N, de 36 ani, din comuna Răchitoasa, de exemplu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriţei, fără a acorda prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului, Mihai V, de 24 de ani, din Bacău a traversat strada Condorilor prin loc nepermis şi fără să se asigure, iar Paul C., de 56 de ani din Bacău, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Bârladului având o concentrație alcoolica de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost amendat, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile. 
Totodată, pe DN 2- E 85, în interiorul localităţii Nicolae Bălcescu, Gheorghe M., de 46 de ani, din Bacău, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, având inspecţia tehnică periodică expirată. Poliţiştii l-au amendat şi i-au reţinut certificatul de înmatriculare. (Florin Crăciun)

Tu ce parere ai?  Te rog sa lasi un comentariu mai jos”

sursa:
http://www.ziaruldebacau.ro/peste-150-de-amenzi-de-circulatie-doua-ore/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu